perjantai 4. syyskuuta 2015

Minä + SM-ottelut??

Moikkamoi!

Joo, huomenna aamupäivästä lähtö SM-moniotteluihin Huittisiin. Monien ilmeet on ollut näkemisen arvosia, kun oon kertonut lähteväni ottelemaan ja mielenkiintosia kommentteja oon saanut varsinkin keihäänheitosta! Pakko myöntää, tää on ihan hullua. 
              En edes oikestaan muista, mistä mä sain idean lähtee otteleen. Aluksi se oli pelkkää läppää, en todellakaan kuvitellut lähteväni ottelemaan, ainakaan SM-kisoihin. Sit pikkuhiljaa aloin miettimään että no, miksipä ei. Haluan ihan mielenkiinnosta käydä koittaas, miten kenttälajit ja aitajuoksu sujuu kasin lisäksi. Vielä tän ikäsenä pystyy vaan yhtäkkiä päättää lähtevänsä oikestaan täysin vieraan lajin kisoihin - pari vuotta niin se on jo käytännössä mahdotonta esimerkiksi ihan pelkästään tulosrajojen takia. Urheilu on alkanut muuttua totisemmaksi ja oikeasti tosi tavotteelliseksi, enkä väitä et se olis huono asia, mutta ajattelin välillä lähteä kisaamaan jotain ei-niin-tosissaan. Mitään lajia tosta 5-ottelusta en oo kokeillut ainakaan kahteen vuoteen kasia lukuunottamatta, joten paineita ei ole. Lähen sinne siis ihan rennoin mielin, pitämään hauskaa ja kokeileen uutta - mutta silti tekemään kaiken ihan täysillä. 
              Kaikki lajit vedetään pikajuoksu- tai keskimatkapiikkareilla, "lajipiikarit on yliarvostettui". Oishan ne kantapiikit ihan kivat jos vaikka sataa, mutta toivotaan nyt että sää ois mun puolella tässä asiassa. 
              Takana on neljä lajitreeniä ja eessä viis lajia, mielenkiinnolla ootan mitä tästä tulee! Aidat sujuu ihan hyvin, (innostuin aidoista niin, että voisin ens kaudella koittaa vaikka pitkiä aitoja hihi), pituutta en oo paljoa koittanut mitä nyt askelmerkin tiedän, keihäs ei suju ollenkaan ja korkeus menee myös ihan fine. Kasi on onneks yks omista päämatkoista, niin on edes yks tuttu juttu kisapäivänä! Näillä valmistautumisilla siis suomenmestaruuskisoihin. Kuulostaa hullulta, ehkä se onkin, mutta lisää kokemuksia ja kivaa kisaamista lähen sinne hakemaan. Mitään tulos- tai sijotustavotteita ei ole, mutta täysillä mennään tekemään ja kentälle jätetään kaikki mitä irti lähtee!

TB 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti