torstai 30. huhtikuuta 2015

Greetings from Monte Gordo

Olá! 
Portugalista on nyt jo aikaa sitten kotiuduttu. Toisaalta ihanaa olla kotona, mutta olisi mulle kyllä ehkä kelvannut toinenkin viikko lämmössä! Sää oli omasta mielestä just sopiva, ei liian kuuma juoksemiseen, mutta silti lämmin ja mukava. Sääennusteiden mukaan lähes koko viikon olisi pitänyt sataa vettä, mutta todellisuudessa oli tosi kiva sää yhtä sadepäivää lukuunottamatta. Ja vaikka aurinkoa ei kyllä hirveästi näkynyt, oli lämmin ilma juosta. Pari viimeistä päivää olivat viikon lämpimimmät, jolloin loikoiltiin rannalla ja uitiin meressä toivoen, että rusketus edes vähän ehtisi tarttua. 
           Meillä oli tosi mukava reissu, 'tutustuttiin' pariin belgialaiseen tyyppiin, ja juteltiin monien ruotsalaisten kanssa. Tykkään tutustuu uusiin ihmisiin ja kulttuureihin, ja mun mielestä ulkomaanmatka on heitetty hukkaan jos ei ole puhunut sanaakaan kenenkään toisesta maasta kotoisin olevan kanssa. 
           Ettei tämä nyt menisi ihan turhanpäiväiseksi löpinäksi, vaihdan puhenaiheen säästä sun muusta itse harjoituksiin. Ne sujui mulla tosi hyvin, ehdin just parantua flunssasta sen verran, ettei se enää haitannut harjottelua. En tiedä monettako kertaa tämän sanon, mutta viime vuonnahan en tosiaan juossut kuin pari treeniä kahden viikon aikana, joten nyt olin tositosi onnellinen et pääsin ihan kunnolla tekeen. Treenejä oli siis kaksi kertaa päivässä, suurimmaksi osaksi juostiin maastossa ja hiekkateillä. Mua vähän ärsyttääkin se, ettei oltu kentällä kuin parina päivänä - ihan mahtavat olosuhteet meni lähes hukkaan. Rakastan Santo Antonion stadionia, ja voisin muuttaa pelkän kentän takia Portugaliin. 




 








Veera





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti