sunnuntai 17. elokuuta 2014

Onnellinen

Moikkaa!

Mä vihdoin tein sen! Ekaa kertaa tällä kaudella oon täysin tyytyväinen kasiin. En edes muistanut miten hyvältä tää tuntuu, ennen se on ollut lähes itsestäänselvyys että pääsee muutaman sekunnin päähän ennätyksestään jokasessa kisassa. Siihen tottui - onnistuin lähes joka kerta. Nyt kun kasvaminen on lakannut enkä kehity enää niin helposti kun pienempänä, se näkyy myös tuloksissa. Ja myt sitten kun onnistuin niin ääää, love this feeling!
            Mun ennätyshän on siis 2.19,62 ja kauden paras virallinen tulos 2.25,38. Juoksin eilen PM-viesteissä 2.22! Voi että tää tuntuu hyvältä, kuntohuippu osui just oikeaan aikaan - ens vklp SM-kisat! Eilisen juoksun juoksin oikeastaan yksin - oltiin n. 300m johdossa ja otettiin viidestä joukkueesta kolme kierroksella kiinni. Ei siis ollut kirittäjiä ja mulla oli kaks satasen kisaa alla, eli ei mitkään parhaimmat olosuhteet mutta juoksu vaikutti silti kulkevan. Fiilikset ennen kisaa oli hyvät - ei jännittänyt liikaa, meillä oli piirinennätys jahdattavana ja ennen mun akkuriosuutta oltiin jo reippaasti johdossa. Kierrokset oli tasasia ja sain lopussa puristettuu viimesetki sekunnit pois ajasta. Kiitos koko joukkueelle, ihan mahtava kisa!
            Niin kuin äsken sanoinkin, meillä oli joukkue myös 4x100m. Alkuerssä aika oli 51,31? ja vaihdot meni ihan nappiin. Loppukilpailussa taas viimesessä vaihdossa tapahtu jotain, ja ajaks tuli 51.65. Koko joukkue juos tosi hyvin, voidaan olla ylpeitä piirinmestaruudesta!
            Meidän joukkue siis voitti kasillakin PM-kultaa, ja jäätiin vaan pari sekkaa piirinennätyksestä. Harmittavan vähän, mutta ei voi mitään. Lotan kanssa oltiin molemmat niin onnellisia ja tyytyväisiä omiin juoksuihimme että juostiin, hypittiin, kiljuttiin, tehtiin kärrynpyöriä... Oikeesti jes!
            Aamulla, kun heräsin niin eka asia joka tuli mun mieleen oli eilinen kisa. Sain nousta sängystä hymy huulilla, hihi.

wou mikä ilme :'D


Kiitos Lotalle kuvista!

Tänään kirjottamisesta ei tuu kyllä yhtään mitään, tää teksti tuntuu tosi tälläseltä... tönköltä. jäykältä. väkinäiseltä. tylsältä. Taidan suosista lopettaa, tärkeimmät tulikin jo kerrottua. Ens kerralla yritän kehittää jotain mielenkiintosempaa luettavaa, hehee.



Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti